Info | Juridisch spreekuur

Gerwin Wezelman
Foto: eigen foto

Gerwin Wezelman van Wezelman Advies verzorgt het juridisch spreekuur in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Het eerstvolgende spreekuur is op donderdag 17 september.

Vragen over je rechten? Iedereen heeft wel eens vragen over wat nu precies je rechten zijn in een bepaalde situatie. Iedere derde donderdag van de maand van 15.30 uur tot 17.30 uur kan je met deze vragen terecht bij het juridisch spreekuur in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Het volgende spreekuur staat gepland voor donderdag 17 september.

Juridische problemen?

Baan kwijt? Ruzie met de buren? Lig je in scheiding? Heb je andere juridische problemen? Hiervoor kun je terecht bij het juridisch spreekuur. Je krijgt dan advies van een juridisch adviseur. Je hoeft geen afspraak te maken, melden bij de balie volstaat. In het leescafé van de bibliotheek kun je dan op je beurt wachten. Het eerste half uur is gratis.

Het juridisch spreekuur wordt verzorgd door Gerwin Wezelman van Wezelman Advies. Mocht je niet tot het spreekuur kunnen wachten met je vraag, mail dan naar [email protected] of bel naar 0527-304015 voor een afspraak tussentijds. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden