Muzisch Centrum nu Cultuurbedrijf Noordoostpolder

Onthulling nieuwe logo Cultuurbedrijf.
Onthulling nieuwe logo Cultuurbedrijf.
Foto: Pim van der Maden

Het is even wennen, maar de naam Muzisch Centrum is verleden tijd. Voortaan spreken we van Cultuurbedrijf Noordoostpolder. Wethouder Andries Poppe heeft zaterdag 25 juni 2016 de nieuwe naam bekendgemaakt.

Wethouder Poppe deed dit aan het begin van de feestelijke Zomerse Zaterdag door het nieuwe logo van de organisatie te onthullen, nadat een selectie van Flevo Brass een muzikale performance neerzette.

Op 1 januari 2015 is de Stichting Cultuurbedrijf Noordoostpolder in het leven geroepen. Onder de stichting vallen Theater ’t Voorhuys, Muzisch Centrum Emmeloord, Museum Schokland en Kunstuitleen Emmeloord. Na anderhalf jaar reorganiseren achter de schermen, was afgelopen zaterdag de dag van de grote transformatie aangebroken:

Het Muzisch Centrum werd Cultuurbedrijf Noordoostpolder, de overkoepelende organisatie van de culturele bedrijven in de Noordoostpolder. Het theater, de kunstuitleen en museum Schokland vallen dus ook onder het Cultuurbedrijf, maar houden wel hun eigen naam.

Website en sociale media Cultuurbedrijf

Op zaterdag 25 juni is tevens de nieuwe website van het Cultuurbedrijf gelanceerd. Vanaf die dag is de website van het Muzisch Centrum komen te vervallen. Alle informatie, waaronder het cursusaanbod voor na de zomervakantie, is te vinden op www.cultuurbedrijfnop.nl

Daarnaast zijn natuurlijk de sociale media aangepast aan de nieuwe naam. Het Cultuurbedrijf is te vinden op Facebook via CultuurbedrijfNOP en op Twitter en Instagram via @CB_NOP

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen