Opnames nieuwe uitzendingen Polder TV gestart

Kijkje achter de schermen bij de opnames van PolderTV
Kijkje achter de schermen bij de opnames van PolderTV
Foto: parelprojecten.nl

Aan de Hertenweg in Kraggenburg zijn deze week de eerste opnames gemaakt voor het nieuwe seizoen van PolderTV. Vorig jaar werden er al acht afleveringen opgenomen die te zien waren op de Dutch Design Week (DDW) en via Omroep Flevoland.

KRAGGENBURG, 02-10-2021 – Ook dit jaar worden de uitzendingen weer uitgezonden door DDW en Omroep Flevoland. Op het erf en in de schuur van designer-architect Rianne Makkink werden deze week de eerste beelden vastgelegd. Vijftien jaar geleden streek ontwerpersduo Makkink & Bey neer in de Noordoostpolder. Het vlakke polderlandschap blijft Rianne Makkink fascineren. De makers, denkers, acteurs en figuranten van het programma komen uit de polder, maar ook van buiten de polder.

Polder TV is een tv-format over de veranderende verhoudingen tussen stad en platteland. Polder TV markeert het begin van de Polder Triënnale en is een initiatief van designer-architect Rianne Makkink, cultureel strateeg Willem Schenk en curator Jules van den Langenberg. Vanaf 2022 zullen zij iedere drie jaar een landschapstriënnale organiseren om het erfgoed en nieuwe potentieel van bestaande plekken in de Noordoostpolder te laten zien.

Bekijk de uitzendingen van vorig jaar via DDW.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen