Han Lammers Fonds zoekt jonge talenten

Foto: Shutterstock

Ben jij een creatief talent tussen de 18 en 25 jaar? Wil je graag kans maken op een beurs van 5.000 euro? Dan zoekt het Han Lammers Fonds jou! Dit jaar geeft het Fonds namelijk weer een beurs aan een jong en creatief Flevolands talent. Je kan de beurs nog aanvragen tot en met 23 juli 2021 via: flevoland.nl

FLEVOLAND, 16-07-2021 – Je komt voor de beurs van 5.000 euro in aanmerking als:

  • Je tussen de 18 en 25 jaar bent.
  • Je een opleiding volgt of al bent afgestudeerd.
  • Jouw toekomst ligt in de professionele beoefening van kunst en cultuur.
  • Je aantoonbaar talent hebt en dit kunt verduidelijken met een motivering en referenties.
  • Je in Flevoland woont.
  • Je een financiële impuls kan gebruiken om een stap in je ontwikkeling te zetten.

Denk je in aanmerking te komen voor deze beurs? Vul dan voor 23 juli 2021 het aanvraagformulier in op flevoland.nl. De winnaar krijgt in september persoonlijk bericht. De beurs wordt in november uitgereikt door de commissaris van de Koning: Leen Verbeek. 

Vorige winnaars

In 2016 waren er zelfs 2 winnaars! Annemieke Hereijgers uit Almere besteedde haar beurs van 2.500 euro aan een alt-dwarsfluit van zilver. De tweede winnaar van 2016 is Teunis Ruiten uit Tollebeek. Hij besteedde de 2.500 euro aan zijn theateropleiding. De jury van het Han Lammers Fonds kiest normaal gesproken één prijswinnaar. In 2016 kon de jury niet één winnaar kiezen. Daarom zijn er in 2016 twee winnaars gekozen.

Over het Han Lammers Fonds

Het Han Lammers Fonds (HLF) ondersteunt jonge Flevolanders die een kunst- en cultuuropleiding volgen. Jongeren die hun talent verder willen ontwikkelen. Het fonds is dus bedoeld voor beginnende kunstenaars. Eenmaal per jaar wordt door het fonds een beurs van € 5.000,- euro uitgereikt aan één bijzonder Flevolands talent. Het fonds is opgericht bij het afscheid van de eerste commissaris van de Koningin van Flevoland:
Han Lammers. Door toekenning van beurzen, levert het Han Lammers Fonds een bijdrage aan de versterking van cultureel talent in Flevoland.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden