Vrijwilligers gaan boeken bezorgen in Noordoostpolder

Foto: Petra Meijer

Om klanten van dienst te kunnen zijn, heeft FlevoMeer Bibliotheek de Afhaalbieb in het leven geroepen. Vanaf maandag 8 februari kunnen leden ook een beroep doen op de bezorgservice.

Mensen die vanwege ziekte of quarantaine de deur niet uit kunnen, of klanten die het lastig vinden om zelf naar de bibliotheek te komen, kunnen een beroep doen op onze bezorgservice. Het boekenpakket dat via de Afhaalbieb wordt aangevraagd, wordt door vrijwilligers thuisbezorgd. De bezorgservice is een samenwerking tussen FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder en welzijnsorganisatie Carrefour.

Bezorgmomenten

Op de website www.flevomeerbibliotheek.nl kun je er nu voor kiezen om via de Afhaalbieb een boekenpakket thuis te laten bezorgen. Ben je niet digitaal vaardig, dan is het mogelijk om via Bel de Bieb (088 008 0700) een pakket aan te vragen en indien nodig te laten bezorgen.

De bezorgmomenten in Emmeloord zijn maandag, woensdag en vrijdag tijdens de openingstijden van de Afhaalbieb. In de dorpen worden de boeken op woensdagmiddag bezorgd.

Over FlevoMeer Bibliotheek

FlevoMeer Bibliotheek is een neutrale, inspirerende, open plek waar iedereen welkom is en zich thuis kan voelen. We zijn er voor persoonlijke ontwikkeling, kennis, informatie, inspiratie, cultuur én dragen bij aan zelfvertrouwen, zelfredzaamheid en geluk van onze inwoners.

Wij verbinden en inspireren mensen met kennis, informatie en cultuur. FlevoMeer Bibliotheek is daarin de schakel. We werken aan het verkleinen van de verschillen, aan zelfredzame inwoners en een krachtige samenleving.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden