Zomer Regio Fair bij Restaurant Pier16

Pier16 met tent uitbreiding
Pier16 met tent uitbreiding
Foto: Pier16

Zaterdag 1 en zondag 2 augustus wordt van 11.00 tot 16.00 uur de Zomer Regio Fair gehouden op het strand bij restaurant Pier16 bij Nagele. Diverse standhouders uit de omgeving presenteren hier hun producten, diensten en kunstwerken.

Deze Zomer Regio Fair is een initiatief van beeldend kunstenaar Tineke Smit in samenwerking met restaurant Pier16. Het idee ontstond naar aanleiding van berichten dat veel mensen in deze tijd van corona kiezen voor vakantie in eigen land. Tineke zag daar bij uitstek een gelegenheid in om voor  de thuisblijvers een veelzijdige fair te organiseren. Diverse enthousiaste regionale bedrijven en kunstenaars zijn bereid gevonden om zich te presenteren. Zo zijn er een landwinkel, een cadeauwinkel, een bloemist en een boomkweker aanwezig daarnaast worden er regionale boeken en wijnen verkocht. Een vioolbouwer toont zijn ambacht en kunstenaars uit de regio staan klaar met schilderijen, sieraden, tassen, glasfusing en fotografie. Daarnaast zijn om 13.00 uur en 15.00 uur vertellingen over Schokland te beluisteren

Restaurant Pier16, het stoere restaurant aan het Ketelmeer, heeft een ruim opgezette tent geplaatst waar voldoende ruimte is voor de bezoekers en standhouders. De maatregelen van het RIVM worden gehanteerd. Geniet naast de fair van een kopje koffie, lunch of diner en het prachtige uitzicht. Het is ook mogelijk om een wandeling te maken langs het werelderfgoed Schokland of een bezoekje te brengen aan het strand.

Kijk voor meer informatie op www.pier16.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen