FlevoMeer Bibliotheek volledig open

We kunnen weer naar de bieb!
Foto: FlevoMeer Bibliotheek

Vanaf vandaag, maandag 15 juni, zijn de vestigingen van FlevoMeer Bibliotheek weer op de normale tijden open. Kijk voor deze openingstijden op www.flevomeerbibliotheek.nl/open. Tot 1 juli worden er geen boetes gerekend over geleende materialen. Uitzondering op deze regeling zijn oude registraties.

FlevoMeer Bibliotheek is blij dat ze stappen kunnen zetten naar een volledige dienstverlening. Iedereen is van harte welkom voor het inleveren, lenen en reserveren van materialen en om te werken of te studeren. De Internet PC’s zijn 30 minuten gratis te gebruiken. Materialen zijn te reserveren, ook via het Inter Bibliothecair Leenverkeer (landelijk) en Muziekweb. De leestafel is helaas nog niet beschikbaar.

We letten op de veiligheid van onze bezoekers. Kinderen tot 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. Iedere bezoeker reinigt voor binnenkomst de handen, houdt 1,5 meter afstand en gebruikt een
mandje. Houd de website en social media in de gaten voor het online aanbod, nieuwe titels, e-books, activiteitenprogramma en Vrijdag Blijdag XXL in de zomer.

Over ons

Juist in deze tijd is FlevoMeer Bibliotheek de veilige plek waar je welkom bent, een goed gesprek kunt voeren, kennis en cultuur haalt, brengt en deelt, elkaar ontmoet en jezelf kunt zijn.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden