AfhaalBieb
 nieuwe service FlevoMeer Bibliotheek

Foto: FlevoMeer Bibliotheek

Steeds meer mensen hebben hun eigen boeken uitgelezen of lezen liever niet digitaal. FlevoMeer Bibliotheek start daarom met de AfhaalBieb.

Juist in deze tijd snakken iedereen naar ontspanning en cultuur en lezen heeft een positieve invloed op het geestelijk welzijn van mensen. Vanaf de website www.flevomeerbibliotheek.nl kunnen leden vanaf 1 mei een boekenpakket aanvragen. Vanaf woensdag 6 mei staat dit pakket op afspraak klaar in de bibliotheek.

Dit kan een verrassingspakket zijn, maar een lener kan ook een voorkeur voor een genre of titel doorgeven. De inhoud sluit aan bij de persoonlijke wensen van de lener.

Het kan zijn dat specifieke titels zijn uitgeleend. Er is geen boekentransport mogelijk tussen de vestigingen van FlevoMeer Bibliotheek, dus de boeken komen uit de collectie van de eigen bibliotheek.

Word online lid en profiteer van deze mogelijkheid om boeken te lenen. Bel de bieb, 088 0080700, voor hulp bij het invullen van het aanvraagformulier.

Boekentassen

Voor volwassenen zijn er tassen verkrijgbaar met vier boeken en voor de jeugd drie. Bij het aanvragen op de site geeft de lener aan wanneer hij of zij het pakket komt afhalen. Kijk op www.flevomeerbibliotheek.nl/afhaalbieb voor de exacte afhaaltijden. Zodra de bestelling klaarstaat krijgt de klant bericht.

Het afhalen van de boekenbestellingen start op woensdag 6 mei. De bibliotheek zorgt ervoor dat de boeken op de juiste pas worden uitgeleend. De klant hoeft zelf niets te doen. Klanten die gebruik maken van de AfhaalBieb kunnen op datzelfde tijdstip ook hun geleende boeken boetevrij inleveren.

De overheid heeft besloten dat alle bibliotheken in Nederland tot 20 mei gesloten blijven. Bij FlevoMeer Bibliotheek is alleen de AfhaalBieb open. Online is de bibliotheek natuurlijk wel gewoon geopend. Op www.flevomeerbibliotheek.nl vind je ruim 28.000 e-books, een groot aanbod luisterboeken, digitale prentenboeken en online oefenprogramma’s.

Uiteraard werkt de bibliotheek volgens de voorschriften van het RIVM. Het afhalen van boeken wordt veilig georganiseerd, voor bezoekers en medewerkers.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden