Onlinediensten in teken Pasen bij Baptistengemeente Lemmer

Thema: Berg Op Waarts
Thema: Berg Op Waarts
Foto: Baptisten Lemmer

De Baptistengemeente in Lemmer is een eigentijdse, gastvrije en warme Christelijke gemeente. Zij organiseren twee online diensten in het teken van Goede Vrijdag en Pasen. Meer info is te vinden op www.baptistenlemmer.nl of www.facebook.com/baptistenlemmer. 

10 april | 19.30 uur online goede vrijdagdienst; tijdens deze avonddienst, die in verband met de coronamaatregelen digitaal wordt uitgezonden, staat de kruisiging en de dood van Jezus centraal. Op een warme en integere manier wordt deze geschiedenis met bijbelvertellingen, zang en muziek niet alleen opnieuw herdacht, maar wordt er ook aandacht geschonken aan de betekenis van deze gebeurtenis.

12 april | 10.00 uur online Paas ochtenddienst voor alle leeftijden. Tijdens deze gezellige en kindvriendelijke ochtenddienst, die ook digitaal wordt uitgezonden, wordt op een hele creatieve manier het paasverhaal verteld. Deze dienst is erg geschikt om met het hele gezin te bekijken en de gemeente nodigt iedereen van harte uit om dit samen te beleven.

Deze diensten zijn te bekijken via de website www.baptistenlemmer.nl/online-diensten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen