Verhalen in virustijd bij FlevoMeer Bibliotheek 

In deze tijd van verplicht thuis zitten is de behoefte aan goede verhalen extra groot. “Juist nu. Als afleiding, als troost, als gezelschap,” vertelt Suzanna Jansen, auteur van bestseller Het Pauperparadijs.

“En dat is precies wat ik als schrijver te bieden heb: Verhalen in virustijd. Toen heb ik contact gezocht met de bieb. Want online kan het nog wel. Daarna sloten twee fantastische schrijvers zich hierbij aan. Als onze bijdrage in deze bizarre tijd”, vervolgt ze haar verhaal.

FlevoMeer Bibliotheek juicht zulke ideeën van harte toe om zo iedereen die thuis zit toch te laten genieten van de mooiste verhalen. 

Verhalen in Virustijd

Schrijvers Suzanna Jansen en Eva Vriend, onder andere bekend van het onlangs gepubliceerde Eens ging de zee hier tekeer, gaan elke maandag van de maand april om 16.00 uur online (voor)lezen uit eigen werk. Maandag 6 april trapt Eva Vriend deze Verhalen in Virustijd af op de Facebookpagina van FlevoMeer Bibliotheek @flevomeerbibliotheek

Het beloven mooie sessies te worden, mis het dus niet!

Voor meer informatie over de lezingen kun je terecht op de website van FlevoMeer Bibliotheek www.flevomeerbibliotheek.nl. 

Over de schrijvers

Eva Vriend publiceerde onlangs Eens ging de zee hier tekeer (getipt door het DWDD-boekenpanel: ‘In de goede traditie van Geert Mak. Dit is de vaderlandse geschiedenis zoals je ‘m heel graag leest.)

Eerder verschenen de bestseller Het nieuwe land, over de bijzondere ontstaansgeschiedenis van Flevoland (genomineerd voor de Brusseprijs en de Libris Geschiedenisprijs) en De helpende hand, over de geschiedenis van de thuiszorg. www.evavriend.nl

In februari was Eva Vriend te gast in FlevoMeer Bibliotheek Emmeloord om over haar boek Eens ging de zee hier tekeer te vertellen. Voor iedereen die hier niet bij kon zijn, is deze online sessie zeker een aanrader.

De helpende hand van Eva Vriend is te lenen bij de online bibliotheek.

Suzanna Jansen is auteur van de bestseller Het pauperparadijs, een familiegeschiedenis over de roemruchte bedelaarskoloniën in Veenhuizen. Ze schreef Ondanks de zwaartekracht dat werd genomineerd voor de Bookspot Literatuurprijs; haar recentste boek is het indringende Wael, het verhaal van een jongen uit Syrië. www.suzannajansen.nl

Boeken van Suzanna Jansen bij de online bibliotheek:

‘Verhalen in Virustijd’ wordt elke maandag in april live uitgezonden op Facebook. De verdeling is als volgt:

  • Maandag 6 april van 16.00-16.30 uur: Eva Vriend
  • Maandag 13 april van 16.00-16.30 uur: Suzanna Jansen
  • Maandag 20 april van 16.00-16.30 uur: Eva Vriend
  • Maandag 27 april van 16.00-16.30 uur: Suzanna Jansen
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen