Evelien Sikkema twee keer genomineerd

"children of the world"
Foto: Evelien Sikkema Fotografie

Evelien Sikkema van Evelien Fotografie uit Emmeloord ontving twee nominaties voor de Black and White Spider Awards in de categorieën “Architecture” en “Children of the world”.

Het live online gala werd bijgewoond door marktleiders en de fotografie gemeenschap van over de hele wereld. Juryleden waren vertegenwoordigers van Musee de l’Elysee, Lausanne; The Guardian, Londen; Contrasto Galleria, Milaan; Reis- / ontdekkingskanaal, New York; Harper’s Bazaar, VK; Portugees centrum voor fotografie, Porto; Aeroplastics Contemporary, Brussel; Silvan Faessler Fine Art, Zürich; ADK Creative One Inc., Tokio; Galerie Hubert Winter, Wenen; Conny Dietzschold Galleries, Sydney en Pereira O’Dell.

“Het is een ongelooflijke prestatie om uit de 6.418 inzendingen, die we dit jaar hebben ontvangen, te worden geselecteerd”, aldus Basil O’Brien, de Creative Director van de prijs. Evelien Sikkema leverde twee uitzonderlijke beelden aan en vertegenwoordigt hiermee zwart-wit fotografie op zijn best. We zijn verheugd om Evelien Sikkema twee titels van Nominee te geven.”

ZWART-WITTE SPIDER AWARDS is de toonaangevende internationale onderscheiding voor uitmuntendheid in zwart-wit fotografie. Dit gevierde evenement werpt een licht op de beste professionals ter wereld en eert de beste beelden met de hoogste prestaties in zwart-witfotografie. www.thespiderawards.com

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen