‘Draf-in cinema’ op paardenrenbaan Emmeloord

Filmhuis Emmeloord organiseert een bijzondere filmvoorstelling op de renbaan in Emmeloord, de ‘draf-in cinema’. De titel van de film is ‘The Rider’!

Wild galopperende paarden, zwetende ruiters en uitgestrekte ‘badlands’-landschappen. Waar kun je zo’n film nu beter laten zien dan op de paardenrenbaan in Emmeloord? Op zaterdagavond 7 september vertoont Filmhuis Emmeloord als buitenfilm de alom bekroonde ‘The Rider’.

Op de sfeervolle locatie aan de Sportlaan 40 kunnen de bezoekers plaatsnemen op de bankjes waar normaal gesproken de toeschouwers van de paardenrennen hun wedformulieren invullen. Waar anders de paarden voorbijdraven, komt het filmscherm te staan. Consumpties en biossnacks zijn verkrijgbaar.

De hoofdpersoon van ‘The Rider’ is een getalenteerd paardentrainer die na een val bij een rodeo een andere wending geeft aan zijn leven. Deze op een waar verhaal gebaseerde film toont een eigentijds beeld van het westen van Amerika met bovendien prachtige natuuropnames.

De vrijwilligers van de werkgroep Filmhuis Emmeloord organiseren de ‘draf-in cinema’ in samenwerking met Movieskoop Emmeloord en de drafbaan, daarbij ondersteund door het Prins Bernhardcultuurfonds.

De inloop is vanaf 20.00 en de film start om 20.30 uur. Vast een kaartje reserveren kan via de website van Movieskoop Emmeloord. Houd voor actuele informatie over deze bijzondere filmavond twitter en facebook van Filmhuis Emmeloord in de gaten.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen