VakantieBieb nu voor iedereen online

Foto: Flevomeer Bibliotheek

De zomervakantie wordt nog leuker met de VakantieBieb. In de app staan meer dan 50 e-books voor jong en oud, die voor iedereen te leen zijn. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

De VakantieBieb biedt voor elk wat wils: van spanning tot chicklit en van literatuur tot informatief.

Mooie e-books voor kinderen

De VakantieBieb omvat deze zomer leuke, avontuurlijke, griezelige en humoristische e-books voor verschillende leeftijden, zoals De rioolridder van Jozua Douglas, Gips van Anna Woltz, Juf Braaksel van Carry Slee, Wild van Mel Wallis de Vries en Will Grayson, Will Grayson van John Green.

Ook ruime keuze voor volwassenen

Vanaf 1 juli is er ruime keuze in romans of spannende en informatieve e-books zoals Ach moedertje van Hugo Borst, Rico van Leon Verdonschot, Zomervacht van Jaap Robben, Broertje van Michael Berg en Ciao Sicilia van Marelle Boersma.

Lezen zonder internet

Download de VakantieBieb gratis op je tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store. De geselecteerde e-books komen op de boekenplank in je app te staan. Na het downloaden heb je geen internet meer nodig om je boek te lezen. De VakantieBieb is open tot en met 31 augustus.

Prijsvraag voor kinderen

Ben je tussen de 6 en 18 jaar oud? Dan maak je ook nog eens kans op een iPad mini. Wat is jouw favoriete e-book uit de VakantieBieb en waarom? Laat ons dat op een creatieve en originele wijze weten en maak kans op één van de vijf iPad mini’s! Lees meer over de actie en spelvoorwaarden op www.vakantiebieb.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen