Nog kramen beschikbaar voor Vaderdagbraderie Emmeloord

Foto: Stichting Benefiet voor NOP

Voor de Vaderdagbraderie op zaterdag 15 juni van 10.00 – 17.00 uur in Winkelhart De Lange Nering in Emmeloord zijn nog kramen beschikbaar.

De braderie wordt georganiseerd door Stichting Benefiet voor NOP. Een kraampje is te reserveren via [email protected] of bel met marktmeester Jan de Graaf 06-16713249.

In mei organiseerde Benefiet voor NOP al een geslaagde Moederdagbraderie. De Vaderdagbraderie zal kleiner zijn van opzet, maar minstens zo gezellig, belooft de Stichting. Ook zullen ze zichzelf presenteren in een kraam, waarin bezoekers kennis kunnen maken met de mensen achter de stichting, de werkzaamheden van de stichting en de projecten waarmee zij bezig zijn. Bij de kraam is een verloting, waarvan de opbrengst naar deze projecten gaat. Ook kun je je bij de kraam aanmelden als vrijwilliger. Meer informatie via www.benefietvoornop.nl

De volgende activiteit is een gezellige rommelmarkt op zaterdag 30 juni. Deze wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Centrum Management Emmeloord.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen