Single Party Meppel ook for singles uit Noordoostpolder

Foto: Pixabay.com

In de Noordoostpolder is ongeveer 15 procent van de bevolking alleenstaand. Zij worden uitgenodigd singles te ontmoeten uit Noord-Nederland.

Vijftien procent betreft een dikke 5000 huishoudens. Mensen die om allerlei redenen alleen zijn. Mensen die hiervoor kiezen en mensen die graag anders willen. “Via daten, speeddaten en internet kan men wel proberen met andere singles in contact te komen, maar om diverse redenen werkt dat vaak niet”, zegt de organisatie van Single Party Meppel.

“Ben jij een single in de leeftijd van 35 tot ongeveer 65 jaar, wil je wel uitgaan en andere singles ontmoeten? Houd je van dansen in disco stijl en van hits uit de jaren 70 tot nu? Kom dan op 16 februari naar zaal Zizo in Meppel.” Dj is Henri Geerlings uit Zwolle. Voor meer informatie en aanmelding: singleparty-grolloo.nl

De Single Party’s Meppel trekken iedere keer 120 tot 140 singles uit Drenthe, Friesland, Overijssel en de Noordoostpolder. “Wie weet een leuke kans om iemand te ontmoeten voor vriendschap of meer, of anders gewoon een leuke avond uit te hebben.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen