Natasja Scheffer wint NK Mens Erger Je Niet

Natasja Scheffer uit Emmeloord werd zaterdag 26 januari winnaar van het meest vrolijke kampioenschap van het land: het NK Mens Erger Je Niet!

Maar liefst 244 deelnemers uit het hele land en van alle leeftijden, streden om de kampioenstitel van de 41e editie. Het kampioenschap wordt jaarlijks gehouden in Emmeloord en wordt georganiseerd door carnavalsvereniging De Droogpieren in samenwerking met Koninklijke Jumbo.

Openingszet door Piet Paulusma

Het kampioenschap startte na de openingszet op het levensgrote speelbord door Piet Paulusma, de regerend kampioen Thomas Ruyling, Prins Christiaan van carnavalsvereniging De Kleiduikers, Prins Peter van de Schuimmarcheerders.

Natasja Scheffer (22) bracht in vijf rondes haar pionnen als eerste thuis. Naast de kampioenstitel ontving zij de wisselpion en een geldbedrag van € 400.

Over Mens Erger Je Niet!

Mens Erger Je Niet! is al jarenlang een razend populair en wereldberoemd familiespel. In 1934 werd Mens Erger Je Niet! door Koninklijke Jumbo voor het eerst in Nederland uitgebracht en sindsdien zijn er verschillende versies verschenen.

Het doel van dit klassieke bordspel is om als eerste vier pionnen thuis te brengen. Het spel bevat een dubbelzijdig speelbord waarmee het spel aan de ene zijde tot 4 spelers gespeeld kan worden en aan de andere zijde tot 6 spelers. Mens Erger Je Niet! is geschikt vanaf 6 jaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen