Benefietevenement culinaire multiculturele wereldreis

Foto: Commons Wikimedia

Bij boerderij Groeizaam in Emmeloord wordt op vrijdag 2 november een Multi Culti Buffet Show gepresenteerd. Een benefietevenement van en voor Stichting BenefietvoorNOP en Stichting Present Noordoostpolder.

Vele smakelijke gerechten uit verschillende landen staan klaar om de smaakpapillen te strelen. Het geheel wordt omlijst met muziek uit overzeese landen.  Dit zeer smakelijke festijn wordt georganiseerd met hulp van met het Vrouwencentrum, bewoners van Philadelphia Kometenlaan en enkele inwoners van Noordoostpolder.

BenefietvoorNOP

Stichting BenefietvoorNOP geeft financiële ondersteuning aan goede doelen in de Noordoostpolder. Dit gebeurd door het organiseren van evenementen en bezigheden, waarvan de opbrengst volledig ten goede komen aan deze goede doelen.

Present Noordoostpolder

Stichting Present Noordoostpolder maakt het als makelaar in vrijwilligerswerk mogelijk dat steeds meer mensen omzien naar elkaar. Samen opkomen voor mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Een brug slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.

Present biedt de mogelijkheid om als groep of als individu in de eigen woonplaats er te zijn voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement.

Multi Culti Buffet Show

Het unieke en veelzijdige buffet wordt aangeboden voor EUR 15,00 per persoon. De opbrengst van het buffet komt ten goede aan de goede doelen van de beide stichtingen.

Deelnemers aan het buffet dienen zich aan te melden. Dat kan via de websites www.benefietvoornop.nl en www.presentnoordoostpolder.nl Hier is ook aanvullende informatie over beide stichtingen te vinden.

De zaal aan de Pilotenweg 7a te Emmeloord is op vrijdag 2 november open vanaf 17.00 uur. Het buffet wordt om 17.30 uur geopend.

Reacties

article
18914
Culinaire multiculturele wereldreis bij Groeizaam
Bij boerderij Groeizaam in Emmeloord wordt op vrijdag 2 november een Multi Culti Buffet Show
https://noordoostpolder.nieuws.nl/cultuur/18914/benefietevenement-culinaire-multiculturele-wereldreis/
2018-10-11T13:30:55+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/241/2018/10/11151757/Buffet_Food_Platter.jpg
BenefietvoorNOP, Groeizaam, Present, stichting present noordoostpolder
Cultuur, Nieuws