Schoolgoochelaar sluit Kinderboekenweek af

Foto: Pixabay.com

Ter afsluiting van de Kinderboekenweek geeft Schoolgoochelaar John een voorstelling in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

Wie erbij wil zijn, is welkom op zaterdag 13 oktober. De voorstelling voor kinderen van 4 tot 12 jaar begint om 13.30 uur, duurt een uur en is gratis toegankelijk.

Schoolgoochelaar

John en Sjaakie zijn sinds groep 1 de beste vrienden. Ook hebben ze heel veel verschillende vrienden. Op school hebben ze vrienden en op de voetbalclub, de hockeyvereniging, de scouting en dan zijn er nog de buurkinderen met wie ze buiten spelen. Verder heeft Sjaakie vrienden bij een rapgroepje en John op zijn goochelclub.

Als ze erover nadenken zijn ze bevriend met zowel jongens als meisjes en ook met mensen die ouder zijn dan zijzelf. Sommige van hun vrienden komen uit andere landen. Volgens John en Sjaakie maakt het niet uit wie je bent of waar je vandaan komt. Het belangrijkst voor hen is dat je een echte vriend bent waarmee je lief en leed kunt delen.

Een voorstelling van de Schoolgoochelaar betekent dat er veel wordt gelachen en gegoocheld, maar ook de buikspreker laat van zich horen. Wie wil daar nu niet bij zijn?

Reacties

article
18871
Schoolgoochelaar sluit Kinderboekenweek af
Ter afsluiting van de Kinderboekenweek geeft Schoolgoochelaar John een voorstelling in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Wie
https://noordoostpolder.nieuws.nl/cultuur/18871/schoolgoochelaar-sluit-kinderboekenweek-af/
2018-10-05T14:16:33+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/241/2018/10/09142146/goochelaar-kaartspel-%C2%A9Pixabay.com_.jpg
Flevomeer Bibliotheek, schoolgoochelaar
Cultuur