Feestelijke startmiddag kinderboekenweek

Foto: FlevoMeer Bibliotheek

De Kinderboekenweek start in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder op woensdag 3 oktober 2018 met vrienden en vriendinnen. Het thema is namelijk Vriendschap; Kom er bij!

Kinderen zijn met vrienden, (groot)ouders, begeleiders, ooms, tantes, buren enzovoorts vanaf half 2 van harte welkom in de bibliotheken. Er is van alles te beleven: een quiz voor nieuwsgierige kinderen, schmincken of Elfjes (gedichtjes) maken voor poëtische kinderen.

Met Amnesty International en Unicef

Amnesty International is er om te laten zien hoe we jongeren over de hele wereld een hart onder de riem kunnen steken door het sturen van kaarten en berichtjes via social media.

Unicef zorgt er voor dat kinderen in de hele wereld een goede kindertijd kunnen hebben en laat deze middag zien dat elk kind er bij hoort.

Vriendschap; Kom er bij!

Kinderen die aan alle activiteiten hebben meegedaan ontvangen een cadeautje van de bibliotheek. Het volledige programma wordt mede verzorgd door cliënten van KleurKracht, die de kinderen helpen bij het maken van een vriendschapsbandje. Verder is er ondersteuning door medewerkers van het Cultuurbedrijf en leerlingen van het ROC. Voor meer informatie: ga naar www.flevomeerbibliotheek.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen