Digicafé in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur staan deskundige medewerkers klaar om al uw digitale vragen te beantwoorden.

Handiger worden met de computer, smartphone of tablet? Whatsappen, sms-en of mailen: hoe werkt dat nou? Wat zijn praktische apps en hoe kan ik een e-book van de bibliotheek downloaden op mijn tablet? Iedereen is welkom in het Digicafé van FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. U kunt zonder afspraak binnenlopen op dinsdag tussen 14.00 en 16.00 uur.

Geen vraag is te gek

In het Digicafé kunt u onder deskundige begeleiding oefenen en kosteloos advies vragen over uw laptop, tablet en smartphone. Het uitgangspunt is dat geen vraag te gek is. Neem bij voorkeur eigen apparatuur mee naar de bibliotheek. Dan leert u met tips en hulp van onze medewerkers wat voor u specifiek het beste werkt.

FlevoMeer Bibliotheek maakt je rijker

Ruim één miljoen bezoekers maken jaarlijks kennis met de gastvrijheid en veelzijdigheid van FlevoMeer Bibliotheek. De toegang en het WiFi-gebruik zijn voor alle bezoekers gratis, ook de materialen staan er voor gebruik. In onze moderne bibliotheekvestigingen worden regelmatig leerzame, inspirerende of gezellige activiteiten georganiseerd. Bij alle activiteiten ligt de focus op persoonlijke ontwikkeling van jong tot oud. Surf eens naar flevomeerbibliotheek.nl voor de actuele agenda en alle data van Digicafés.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen