Glemmer Beach bijna uitverkocht

De tweede en derde dag van het strandfestival Glemmer Beach trokken beide ruim 7.000 bezoekers. Er bleven niet veel toegangskaarten over.

Bezoekers genoten vrijdagavond van optredens van onder andere Kensington, Josylvio en Michelle David & The Gospel Sessions. De avond werd afgesloten door niemand minder dan DJ Stef.

Naast de optredens konden bezoekers genieten van divers entertainment, waaronder illusionist Niels Harder, het DeeDee Dollhouse en de populaire silent disco. Het festivalterrein is dit jaar aangekleed met een vuurtoren die een prachtig uitzicht biedt over het terrein en het IJsselmeer.

Saturdaynight

Op zaterdagavond gaven diverse toonaangevende artiesten een fantastisch optreden. Ruim 7000 bezoekers genoten van het openingsoptreden van André Hazes. 

Na het optreden van Nederlands bekendste volkszanger volgden rockzanger Waylon, Ronnie Flex & Deuxperience en The Dirty Daddies. Hiphopartiest Kraantje Pappie zorgde voor een spectaculair optreden op het Actifoodstage. 

De aankleding van het festivalterrein zorgde voor een sfeervol geheel. Bezoekers konden onder andere genieten van het uitzicht vanaf de vuurtoren, de Silent Disco, Sonnema Dancestage en Illusionist Niels Harder.

Kids Glemmer All Family editie

Nieuw dit jaar is de Kids Glemmer All Family editie op zondagmiddag 2 september. Een middag voor jong en oud. Kinderen kunnen zich uitleven in het schuimbad, palmboom klimmen, balspuiten met de brandweer en nog veel meer. Voor de volwassenen is er een speciaal middag programma met onder andere ‘Die Verrückte Stunde’, bekend van Radio 538.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen