Abba Tribute en Joris Linssen op Glemmer Beach

Foto: Glemmer Beach

Joris Linssen & Caramba en Nederlands bekendste Abba Tribute band staan zaterdag 1 september op het Glemmer Beach podium.

Al bekend waren de komst van onder andere Kensington, BLØF, Racoon, André Hazes, Waylon en Ronnie Flex met Deuxperience. Het leukste festival op ‘e Lemmer vindt plaats van 30 augustus tot en met 1 september.

Abba Tribute

Nederlands bekendste tribute band, genaamd Abba Tribute gaat op 1 september een 70’s en 80’s sfeer neerzetten. De zeskoppige band brengt een repertoire ten gehore met bekende nummers van de bekende band Abba, waaronder Dancing queen, Waterloo en Mamma Mia. Abba heeft een leidende rol gespeeld in de geschiedenis van de popmuziek en was dan ook één van de meest succesvolle bands in de wereld.

Joris Linssen & Caramba

Op zaterdag 1 september bestormt Joris Linssen & Caramba het Glemmer Beach podium. De band brengt Nederlandstalige muziek ten gehore met een vleugje Mexico. Zanger Joris is bekend van zijn tv-programma Hello Goodbye en Joris’ Showroom. Joris is een energieke entertainer en zet met zijn semi-akoestische band een vurige show neer.

DJ’s van Club Red en Mengelmoes

De organisatie van het Glemmer Beach festival biedt ook dit jaar weer een grote variatie van artiesten aan. Op vrijdag 31 augustus draaien diverse bekende DJ’s van club Red op het festival. Op zaterdag 1 september sluiten de DJ’s van Mengelmoes de laatste avond van het festival af met diverse optredens.

Met de boot naar Glemmer Beach

Dit jaar presenteert de organisatie van het festival iets nieuws; de Glemmer Beach Partyboot. Je kunt opstappen in Emmeloord of in Joure. Je vaart over de Friese Meren en langs het Glemmer Beach festivalterrein. De boottocht duurt vier uren en aan boord geniet je van heerlijke hapjes en kun je onbeperkt drinken. Ook speelt er een DJ op het bovendek!

Rond ± 19:00 uur wordt je in het centrum van Lemmer afgezet en stap je het festivalterrein op. Voor meer informatie of reserveren, neem contact op met [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen