‘In en uit je tent’ in het Kuinderbos

Het tweede weekend van juni barst het festival Uit-jeTent weer los in de Noordoostpolder. Een van de vier festivalterreinen is in het Kuinderbos rondom Natuurkampeerterrein De Veenkuil.

Het hele weekend van 8 tot en met 11 juli zijn er leuke dingen te doen. Iedere avond is een gezellig kampvuur. Vrijdagavond wordt om 19:30 uur gestart met oud-Hollands Bingo en kampvuurmuziek en om 21:30 uur ‘speuren naar Vleermuizen’.

Zaterdag om 09:00 uur speuren naar Waterdiertjes voor de kleintjes; 09:30 uur de Schilder kunstwedstrijd in het Kuinderbos en; 11:00 uur Vlottenbouwen. ’s Middags om 13:00 uur Bolderwagenrit, 13:30 uur een prachtige Fietstocht en 14:00 uur een vaartocht over de Kuinderplas.

Hollandse speciaalbieren proeven

Zaterdagavond is er een Boeren BBQ, kampvuur en live muziek. Dit jaar is er een proeverij van Hollandse speciaalbieren en -sappen. Er zijn zeven Hollandse speciaalbieren om van te genieten tijdens de barbecue, waarvan er vijf in het arrangement zitten.

Zondagochtend is er een buitengewoon Bourgondisch bosontbijt met vers gerookte zalm. Gezellig samen met kampeerders en mensen uit de buurt aan de mooi aangeklede tafels genieten van de warme broodjes, sappen, gekookte eieren en vers gerookte zalm. Voor de kleintjes is er om 11:30 uur waterkanon schieten.

Aanmelden voor de activiteiten kan via www.staatsbosbeheer.nl/kuinderbos onder het kopje ‘Activiteiten’.

Over informatie over andere activiteiten en aanmelding overnachting: www.uit-jetent.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen