Van sta-concert tot voorstellingen allerkleinsten

Foto: pixabay.com

In het nieuwe seizoen worden met regelmaat popconcerten georganiseerd in de Beurszaal van Theater ’t Voorhuys. Deze blijkt uitermate geschikt voor sta-concerten.

Poppodium ‘De Beurz’ kiest daarbij bewust voor het ambachtelijke genre als blues, rock, folk, en americana. De eerste concerten die voor seizoen 18-19 zijn geboekt: John Elliot en Herman Brood’s Wild Romance.

Twee korte voorstellingen voor de allerkleinsten

Dikkie Dik en de taart (zo 17 mrt) en Nijntje op de fiets (do 21 feb) zijn twee voorstellingen voor de allerkleinsten (2+). De voorstellingen duren slechts een half uurtje en zijn ideaal om de (klein)kinderen voor de eerste keer kennis te laten maken met het theater. Omdat de voorstelling korter is dan een reguliere kindervoorstelling betaalt u ook een kleiner bedrag en zo is dit een betaalbaar uitje voor het hele gezin.

Theaterweekend

Ook dit jaar biedt het theater in het laatste weekend van januari drie voorstellingen aan voor slechts tien euro per kaartje. Hiermee sluiten ze aan bij het landelijke initiatief om dit weekendtheaterbezoek te stimuleren en het bezoeken van een theater laagdrempelig te houden.

Het aanbod: Julika Marijn ‘Uit Verdriet Geboren’, Vrijdag & Sandifort ‘Voorlopig voor Altijd’ en de Crooners Night Club met ‘A tribute tot the legendary voices’. Toneel, cabaret en show & entertaiment in één weekend!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen