Theater ’t Voorhuys presenteert programma 2018-2019

Theater ’t Voorhuys is trots op het nieuwe programma verpakt in een frisse brochure! Het programma is ook te bekijken op de website van het theater.

Een kleine greep uit het programma; o.a. Freek de Jonge, Karin Bloemen, Op Hoop van Zegen, Rob en Emiel, Peppa Pig, Pieter Derks, Introdans, Het Groot Niet Te Vermijden en twee sta-concerten in de Beurszaal! 

Programmeur Jan Gras tipt de volgende voorstellingen: Hans Croiset en Johanna ter Steege in ‘De Vader’ (vr 5 okt). “Hans Croiset en Johanna ter Steege schitteren in de voorstelling ‘De Vader’ die de publieksfavoriet was van het Nederlands Theaterfestival 2017. Croiset won ook nog de Louis d’ Or.” Ook de Dining Experience van Faulty Towers wilt u niet missen (di 22 t/m do 24 jan) “Fawlty Towers is nog steeds van deze tijd. De grenzeloze gekte van het team dat geschiedenis schreef en nog steeds schrijft komt deze avond tot leven.” 

Andere tips: de opening van het seizoen met de Wëreldbänd (vr 12 okt), Alone@Home (vr 14 dec) “Een ontroerende familievoorstelling! Alone@Home staat twee weken als Kerstvoorstelling in de Utrechtse Schouwburg. Gelukkig konden wij deze voorstelling ook toevoegen aan het programma in Emmeloord!”, Fred Delfgaauw (do 7 feb) en Percossa (vr 5 apr). 

Vrienden van Theater ’t Voorhuys hebben de brochure tijdens de Previewavond op woensdag 23 mei ontvangen of de volgende dag op de deurmat.

Bezoekers die de afgelopen twee seizoenen meerdere malen het theater hebben bezocht krijgen de brochure een week later thuis gestuurd. Geen brochure ontvangen? Stuur dan een mail naar [email protected]

Het volledige programma is ook te bekijken op onze website www.theater-voorhuys.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen