Werkzoekenden Café in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Foto: www.lumaxart.com

Het WerkZoekenden Café (WZC) Noordoostpolder organiseert samen met FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder bijeenkomsten voor belangstellenden die op zoek zijn naar werk.

Op donderdag 17 mei is er van 10.00 uur – 11.30 uur een bijeenkomst waar Uitzendbureau Werckpost te gast is, een enthousiast en innovatief familiebedrijf gevestigd op Urk. Er wordt door de medewerkers vanuit passie en ambitie gewerkt. Het uitzendbureau is geïnteresseerd in de achtergronden van de bezoekers van het WerkZoekenden Café en heeft mogelijk passende vacatures.

De bijeenkomsten van het WerkZoekenden Café zijn gericht op het vergroten van kennis en persoonlijke vaardigheden, die kunnen helpen bij het vinden van werk of opdrachten. Daarnaast is er ruimte om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen, elkaar te inspireren en te netwerken. Jong en oud, net afgestudeerd, herintredend of al langer op zoek: iedereen is van harte welkom!

Elke derde donderdag van de maand is het café te bezoeken in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Iedereen is welkom vanaf 9.30, maar de themabijeenkomst start om 10.00 uur. De toegang is gratis. Koffie, thee of fris zijn voor eigen rekening.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen