Jeugdvoorstelling Onder Water in kader 100 Jaar Zuiderzeewet

Foto: pixabay.com

Theatergezelschap Bontehond speelt op vrijdag 30 maart twee keer de jeugdvoorstelling ‘Onder Water’ in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

Vrijdag Blijdag in de bibliotheek

Elke laatste vrijdag van de maand staat in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder gereserveerd voor een leuke jeugdactiviteit. Op vrijdag 30 maart is dat Bontehond, het theatergezelschap uit Almere.

100 jaar zuiderzeewet

2018 is een bijzonder jaar voor Flevoland. Het is het jaar dat wordt stilgestaan bij het feit dat het 100 jaar geleden is dat de Zuiderzeewet werd aangenomen. Daardoor werd de Zuiderzee IJsselmeer, waarvan nu een deel is ingepolderd tot wat we kennen als Flevoland. Speciaal rond het thema Flevoland werd de voorstelling Onder Water gemaakt.

Onder water

De voorstelling gaat over een bijzonder moment: het moment waarop Flevoland heeft gewonnen. Flevoland heeft alle andere provincies achter zich gelaten. Flevoland is de beste provincie van heel Nederland. En de hoofdprijs is: de Keizer van China.

In de voorstelling Onder Water komt er belangrijk bezoek om China-Flevoland-Dag voor te bereiden. Maar wat gebeurt er als je bang bent dat je provincie niet mooi, leuk en bijzonder genoeg is? Een voorstelling over opscheppen en jezelf zijn.

Bontehond speelt de voorstelling in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder op 30 maart (Goede Vrijdag) om 14.00 uur en nog een keer om 16.00 uur. Toegang gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen