Covermodelwedstrijd nieuwe boek Mel Wallis de Vries

Foto: dgtheater Morssinkhof

Wil jij op een cover staan van het nieuwe boek van Mel Wallis de Vries? Voorafgaand aan de musical Shock op 7 februari in ’t Voorhuys wordt een modelwedstijd gehouden.

De nieuwe Nederlandse thrillermusical Shock is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Mel Wallis de Vries. Op woensdag 7 februari 2018 speelt Shock om 19:30 uur Theater ‘t Voorhuys in Emmeloord.

Nadat het boek vorig jaar de Prijs van de Jonge Jury won als meest populaire Nederlandse jeugdboek, is de thrillermusical Shock tot en met februari 2018 te zien in heel Nederland.

De cast van Shock bestaat uit onder anderen Britt Scholte (bekend van Goede Tijden Slechte Tijden, Brugklas en Hartbeat) en Priscilla Knetemann (bekend van SpangaS, Fataal en Vals). De voorstelling wordt gemaakt door het team van BOY 7 en Vals.

De thrillermusical gaat over een tienermeisje dat verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets, telefoon en bebloede jas worden gevonden. Maanden later pakken haar vriendinnen hun leven weer op, maar dan komt de moordenaar terug. Onder grote spanning proberen de vriendinnen te overleven.

Shock is na de voorstelling Vals de tweede bestseller van Mel Wallis de Vries die wordt bewerkt voor theater. De schrijfster heeft inmiddels maar liefst vijf keer de Prijs voor de Jonge Jury gewonnen en is daarmee de succesvolste jeugdschrijver van dit moment.

Covermodelwedstrijd

De spannende thrillermusical Shock is op woensdag 7 februari 2018 te zien in Theater ‘t Voorhuys in Emmeloord. Voordat de voorstelling begint is er in het theater een covermodelwedstrijd, waarbij bezoekers kans maken om op de cover te komen van het nieuwe boek van Mel. Kijk voor meer informatie en tickets op www.shockthrillermusical.nl

Mel Wallis de Vries

Mel Wallis de Vries is uitgegroeid tot de succesvolste jeugdthrillerschrijver van dit moment. Haar boeken zijn meermaals bekroond en staan hoog in de bestsellerlijsten. In 2012, 2014, 2015, 2016 én 2017 won Mel de prijs van de Jonge Jury met Vals, Klem, Wreed, Shock en Schuld.

Mels boeken worden in diverse landen uitgegeven, in Nederland door Uitgeverij de Fontein. Shock is na Vals het tweede boek van Mel dat wordt bewerkt tot een theatervoorstelling. Van het boek Vals verschijnt binnenkort ook een bioscoopfilm.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen