Poëzieweek in FlevoMeer Bibliotheek

Foto: eigen foto

Met de Gedichtendag gaat op de laatste donderdag van januari traditiegetrouw de Poëzieweek van start. Het gedicht staat centraal en het trio Echte Mensen treedt 29 januari om 13.30 op in FlevoMeer bibliotheek Noordoostpolder.

Het trio Echte Mensen heeft als doel poëzie dichtbij de mensen te brengen en hen te laten genieten van poëzie in de breedste zin van het woord. Zo bieden zij een belevenis die onderscheidend is wat betreft vorm, inhoud en uitvoering.

Hun zogeheten performances betitelen ze zelf als ‘oproeringen’. Doordat zij opereren op het snijvlak van theater, poëtische teksten en populaire muziek versterken die elkaar wederzijds. Het werk van Echte Mensen is zowel tegendraads als hartroerend te noemen.

Op deze wijze scheppen zij een nieuwe plaats voor dichtkunst in dit digitale en verhaastende tijdperk. Maar hoe ernstig en eerlijk de onderwerpen ook zijn die Echte Mensen aansnijden, er is ruimte voor een bevrijdende lach, zoals blijkt uit de snedige teksten en de amusante dialogen.

Speciaal voor de Poëzieweek maken zij een tournee langs een aantal vestigingen van FlevoMeer Bibliotheek. Het optreden van Echte Mensen start in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder en is gratis te bezoeken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen