Oosterse markt Safari

Adres:

Lange Nering 86b
Emmeloord , 8302 EE
Tel. 06 22286214

Website:

Een supermarkt met de naam Safari. Dat klinkt niet alleen avontuurlijk, maar smaakt ook zo! Sebastiaan Safar en zijn zus Rita brengen oosterse smaken binnen handbereik.

Familie Safar startte met winkels bij asielszoekersentra – waaronder het AZC in Luttelgeest – en breidde uit naar supermarkten in Leeuwarden en Lelystad. Sebastiaan en Rita nemen geleidelijk aan het bedrijf over van hun ouders en zijn vorig jaar een derde supermarkt begonnen aan de Lange Nering 86b in Emmeloord.

Oosterse markt Safari winkelt als een westerse supermarkt, maar heeft een uitgebreid assortiment levensmiddelen uit het Midden-Oosten en Afrika. ‘Oorspronkelijke’ Nederlanders weten de winkel net zo goed te vinden als degenen die er voor de smaken uit hun thuisland komen. “Onze slagerij ligt natuurlijk voor halalproducten, maar onze groente- en fruitafdeling is niet anders dan die van een reguliere supermarkt”, zegt Safar.

Ook de houdbare waren in de schappen zijn vergelijkbaar. “Maar ons assortiment buitenlandse producten is uiteraard groter. Zo hebben we bijvoorbeeld Marokkaans en Turks brood en wel dertig soorten rijst.” En de prijzen zijn concurrerend. “Dit is niet onze enige winkel, dus we kunnen alles groot inkopen.” 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden