Easyslim.nu Lemmer

Adres:

Houtsaachmole 25
Lemmer , 8531WC
Tel. 06-20966723

Website:

https://www.easyslim.nu/online-inboeken/agenda-lemmer/

Easyslim.nu in Heerenveen, Lemmer & Sneek

In april 2015 is Berber Könning gestart met haar studio in Lemmer. Als eerste franchisenemer van deze unieke formule in Nederland. Na een succesvolle start, is Berber in juni 2016 geopend in Heerenveen
“ In Lemmer en Heerenveen draaien we met twee afslankapparaten vertelt Berber trots.
Sinds 1 januari 2017 heeft Berber aan het Sint Antoniusplein 38 in Sneek nóg een Easyslim.nu studio geopend.

Hoe werkt het
Wij werken met het gepatenteerde en geavanceerde afslanksysteem waarbij met behulp van de combinatie van elektrostimulatie en ultrasound vetcellen lostrillen om vervolgens via het lymfesysteem te worden afgevoerd. Deze unieke combinatie van elektrostimulatie en ultrasound zorgt ervoor dat spieren worden opgebouwd, vet wordt afgevoerd en cellulite sterk wordt gereduceerd. Deze methode is ook uitermate geschikt voor mensen met fibromyalgie, artrose en reuma aangezien de gewrichten niet belast worden.

Afslanken máar ook afvallen
Uiteraard is het naast de behandeling belangrijk dat je let op wat je eet/drinkt en dagelijks beweegt. We hebben geen streng dieet wel een aantal voedingstips waar je rekening mee moet houden op de  behandeldag. Ook de dagen daarna moet je natuurlijk niet gaan overcompenseren qua eten/drinken. De behandelingen helpen je mentaal sterker te worden zodat het ‘gezonde eet/leef patroon’ gemakkelijker vol te houden is en je nog sneller je doelen bereikt!
Tijdens de intake & proefbehandeling zullen we jouw doel bespreken en gaan we kijken welk tijdsbestek hiervoor nodig is. Gemiddeld is één keer in de week voldoende om te komen. Berber en haar enthousiaste team behandelen van maandag t/m vrijdag vele vrouwen en mannen! Ook nieuwsgierig geworden? Kom het gewoon ervaren!   

Ervaringen klanten:
C. de Jong (56) uit Bant: sinds ik de behandelingen volg bij Easyslim.nu  heb ik veel minder last van mijn lichaam (fybromyalgie). Daarnaast raak ik ook mijn enorme buik kwijt.  

Els (36) uit Heerenveen: helaas zit sporten er voor mij niet meer in i.v.m. een blessure aan mijn knie. Toen ik Easyslim.nu tegenkwam werd ik dan ook gelijk enthousiast. Inmiddels is het voor mij een wekelijks sportief uitje geworden! Heerlijk mijn lichaam weer in beweging en daarnaast nog eens kilo’s slanker

Alie (76) uit Sneek: blij! Krijg na jááren mijn bloesjes weer dicht!

Iris (32) uit Joure: soms heb je gewoon even een steuntje in de rug nodig, een bekende stok achter de deur om het ‘normale’ eetpatroon weer even op te pakken. Easyslim.nu heeft mij hier goed bij geholpen, door de metingen van het vet word je met je neus op de feiten gedrukt! Dit motiveert om alle andere dagen ook goed op te letten en meer te bewegen. Ik loop straks weer zelfverzekerd rond in mijn korte broek/bikini. En dat is mij heel wat waard!  

Informatie
Voor meer informatie of het boeken van een online afspraak kunt u naar de website www.easyslim.nu, of bel/app naar het telefoonnummer 06 20 96 67 23.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden